Prostor pro oslavu narozenin či vlastní seminář

Společenská místnost

Místnost o výměře 40 m² disponuje 27 místy k sezení. K dispozici je i vybavená kuchyňka. Nájemné je od 1. 1. 2023 stanoveno na 300 Kč vč. DPH za každou započatou hodinu pro nekomerční využití (např. rodinné oslavy), v případě komerčního využití (např. kurz líčení) stojí 350 Kč vč. DPH. V nájemném jsou zahrnuty poplatky za služby (vodné, stočné, osvětlení vnitřních prostor, spotřeba el. energie, vytápění, základní úklid).

Cvičebna

Místnost o výměře 43 m². Kapacita cvičebny při pořádání cvičení a jógy je deset až dvanáct lidí. Nájemné je od 1. 1. 2023 stanoveno na 300 Kč vč. DPH za každou započatou hodinu pro nekomerční využití (např. rodinné oslavy), v případě komerčního využití (např. kurz cvičení) stojí 350 Kč vč. DPH. V nájemném jsou zahrnuty poplatky za služby (vodné, stočné, osvětlení vnitřních prostor, spotřeba el. energie, vytápění, základní úklid).

Zahrada

Zahradu lze využít v době pronájmu kdykoliv bez finančního příplatku. Je možné také krátkodobě pronajmout pouze venkovní prostor, např. v létě ke cvičení jógy. Při komerčním využití stojí 200 Kč za započatou hodinu, nekomerční pronájem stojí 100 Kč za hodinu.

Pro více informací a v případě zájmu o pronájem prostor nás kontaktujte na kruzikova@mb-net.cz nebo na +420 703 434 262. Rádi si s vámi sjednáme osobní schůzku a prostory vám ukážeme.