Sportovní příměstský tábor

Podrobné informace:

Místo konání: Komunitní centrum Klementinka
Termín konání: 12. – 16. 7. 2021
Srazy: Pondělí 7:15 – 8:30 hodin, ostatní dny: 7:30 – 8:30 hodin
Vyzvedávání: Každý den 16:00 – 17:00 hodin, v pátek v 15:00 – 16:00 hodin
Dokumenty: Přihláška na tábor vč. formuláře na alergie a léky, plná moc k ošetření, bezinfekčnost a GDPR obdržíte měsíc před zahájením tábora.
Strava: Dopolední svačina, oběd, odpolední svačina. Pitný režim zajištěn po celou dobu.

Pro děti bude zajištěn kompletní sportovní program s využitím i městského bazénu či koupaliště (dle počasí a aktuálních opatření Vlády ČR). Každý den bude zajištěná strava a pitný režim. Děti budou rozděleny do skupin a týmů. Středeční program se uskuteční mimo areál komunitního centra. Nabídka výletů je v jednání – veškeré jízdné a vstupné je již započítáno v ceně. Děti dostanou velkou svačinu s sebou (bez oběda). Čtvrteční odpolední program se bude konat v Městském bazéně nebo na koupališti (plavky a hygienické potřeby s sebou). Celý týden bude probíhat pod dohledem zdravotní fyzioterapeutky a trenéra. Při aktivitách budou vypomáhat i dobrovolníci z Dobrovolnického centra prosociální oblast. Program mimo areál bude záležet na aktuálních opatřeních Vlády ČR a na počasí.

Platba: Pouze v hotovosti v komunitním centru Klementinka. Vzhledem ke Covid situaci si lze místo pouze zarezervovat. Platba a tím závazná rezervace bude vyžadována 14 dní před uskutečněním tábora.

V případě prodloužení nouzového stavu a tím neuskutečnění tábora vracíme peníze v plné výši.